Helsefag på Havly

1 - Klikk for stort bilde1

Klasse 2 HF hadde 27.04 et prosjekt med planlegging og gjennomføring av underholdning og aktiviteter med kaffe og kaker for de eldre på Havlykvartalet.

Dette ble veldig godt mottatt av de eldre som sang med og deltok med glede i konkurranser som bingo og loddsalg. Elevene har da hatt noen dager med å planlegge dette og har selv bakt ulike kaker til dette arrangementet. Svein- Arne Hansen norsklærer her ved skolen bidro godt med sang og fremvisning av lysbilder på projektor av de ulike stedene som de eldre kommer fra. Han bidro også med gitar til sangene som elevene hadde plukket frem.

De eldre var storfornøyd med å ha kontakt og prate med de flotte ungdommene våre her på skolen og ønsker at dette arrangementet også videreføres til neste år. Dette ble en stor opplevelse for både unge og gamle. Noe som også kom godt frem i avisa uka etter av Lofotposten, hvor en elev og en eldre person ble intervjuet.

Aktivitør Reidun Elise Hansen skrøt veldig av elevene at de var utrolig flinke.

Karen Anette

(faglærer).