Imponerende innsats i kjemi-OL!

Atom - Klikk for stort bilde Våre elever i Kjemi 1 og Kjemi 2 deltok i første nasjonale uttakningsrunde som gikk ut på å løse flervalgsoppgaver fra kjemi-pensum i løpet av 90 minutter. 180 elever med høyest poengsum gikk da videre til runde 2. av disse gikk Shinthujan Poothappillai og Karl Halvdan Lind videre fra vår skole.

I runde 2 skulle eleven løse oppgaver med bakgrunn i Kjemi 2-pensum, og de 16 i Norge med høyeste poengsum gikk videre til nasjonal superfinale.

Blant de 16 er Karl Halvdan Lind!

Denne uken har finalistene vært på en ukes treningsopphold ved Kjemisk institutt, Universitetet i Oslo, og der velges til slutt de 4 elevene som skal representere Norge i den internasjonale finalen.

- Vi er utrolig stolt over prestasjon og de resultatene som Karl har oppnådd, og han representerer skolen vår på en utmerket måte! sier rektor Hugo Bjørnstad.

Det blir spennende å følge han videre!